newsflash

Laatste update 01.10.2020
(1e publicatie: 21.05.2011)

S & B Zeehengelclub Seawitch vzw

Contact Seawitch

Contactadres
Jean Geerts, voorzitter
Walemstraat, 175
2860 Sint Katelijne Waver (bij Mechelen)
tel: 15-20 26 10
GSM: 0473 46 19 14

Bankrekening Seaw.
IBAN code:
BE43 3200 2456 3201
BIC: BBRUBEBB

Ondernemingsnr.
424 790 417

ZESDAAGS KMI
WEERBERICHT KUST :


naar de Archieflijst onderaan het BCSA-BA NIEUWS

BEKER VAN BELGIE 2013 - BEKER VAN BELGIE 2013 - BEKER VAN BELGIE 2013 - BEKER VAN BELGIE 2013 - BEKER VAN BELGIE 2013 - BEKER VAN BELGIE 2013 - BEKER VAN BELGIE 2013- BEKER VAN BELGIE 2013 - BEKER VAN BELGIE 2013 - BEKER VAN BELGIE 2013 -

Naar Palmares Beker van België vanaf 1973 onderaan
Naar Palmares Beker van de Vlaamse Gemeenschap vanaf 1987 gans onderaan


GOUD VOOR DE
ZEEWOLVEN UIT BRASSCHAAT

Zeewolven uit Brasschaat


Door deze Beker van België overwinning plaatsen de Zeewolven zich voor deelname aan de Nations Cup 2014, Dit treffen gaat tijdens de Hemelvaart verlofperiode van 29 mei t/m 1 juni 2014 vanuit Neeltje-Jans door, een organisatie van Sportvisserij Nederland en waaraan Duitsland, Holland, Luxemburg en België deelnemen. Bij goed weer wordt er in volle zee gevist, bij slecht weer op de Oosterschelde... Luxe die wij hier niet kennen !

Na 5 x te zijn uitgewaaid (2 x vorig jaar en 3 x in februari) kon deze bekerwedstrijd eindelijk op zondag 23 februari in Nieuwpoort van start gaan. De vier eerste clubs in de Beker van de Vlaamse Gemeenschap;  de Gentse Zeeduivels, de Zeewolven uit Brasschaat, LVC-Deurne en de Kapelse Zagers zouden het opnemen tegen de Waalse  clubs Pêche & Mer uit Ans en Dauphin Bleu Mer. Spijtig, maar deze laatsten gaven forfait omdat er enkele van hun belangrijkste troeven belet gaven. Helaas voor hen hadden we geen andere keuze dan onmiddellijk toe te happen wanneer er kans bestond dat we zouden kunnen buitenvaren. Op elke boot viste één teamlid van elke club. Voor niet-ingewijden: Het totaal gewicht van hun vijven bepaalde de uitslag. (dus de bootuitslagen werden ook nu niet in mekaar geschoven zoals dit op andere wedstrijden meestal het geval is). De beker van België is in de eerste plaats een teamtreffen en accenten op individuele prestaties vallen buiten dit verslag (zij staan trouwens ook niet in de uitslag)

Vroeg in de morgen  werd er samengekomen in de "Au Pont Albert" ons havenlokaal in Nieuwpoort. Na de klassieke briefing van wedstrijdorganisator Ronny De Ranter en na het aanduiden van de bootcommissarissen trokken we richting haven. De clubs mochten zelf kiezen op welke boot zij hun pionnen deponeerden. Eens ingescheept konden we vertrekken. Eentje op de Shwieber kwam tot de vaststelling dat zijn koelbox nog op de steiger stond ... dus er zat niets anders op dan effe terug binnen te varen. Onder een toch wel stevige ZZW 5 (soms met pieken van wel 6 Beaufort), dus in een ruwe zee, ging het richting Middelkerke Bank waar er niet te ver uit de kust voor anker gegaan werd. Het zou een droge winderige dag worden met af en toe een zonnetje dat kwam piepen.

Rond 9 uur blies Theo vanop de Blue Light (reserve en controleboot) de aftrap. Zoals altijd werd er ook nu in drie gelijke periodes gevist met telkenmale een pauze van 10 minuten, ruimschoots voldoende tijd om zich op de nieuwe bootplaatsen te installeren. (... Dat wisselen blijft nog steeds een rommelig gedoe) Er stond weinig stroom en daardoor bleven de boten vrijwel de ganse dag op de wind liggen. Weinig stroom betekende weinig vis. Tijdens de tweede periode was er iets dat op stroom geleek en er werd meer vis gevangen. Er werden vooral mooie botten gevangen waaronder meerdere tot bijna 45 cm, maar ook scharren en enkele pladijzen. Er was er zelf ene die een juist-de-maat gulletje kon verschalken. Verder werden er geen speciale vangsten gerapporteerd. Tijdens de derde en laatste periode viel de stroom volledig weg en kwamen we terug in de wind te liggen. De vangsten werden terug minder en moest men zelfs down-tide hengelen om nog een vis te haken. We noteerden een golfslag van 50 cm in de morgen, in de namiddag 70 cm. Af en toe wel 1 tot 1,2 meter. (Plezant is anders!)

Als aas had iedereen zowat hetzelfde mee;  zeepieren, verse en/of diepgevroren tappen. Sommigen ook zagers. De botten schenen gretig toe te happen op de tap en de zager. Er werd met diverse systemen van onderlijnen gevist. Een balans systeem voorzien van kleine haakjes gaf meestal goed resultaat. Door de staat van de zee en het ontbreken van stroming was door het zwalpen van de boot geen goede registratie van aanbeten mogelijk.

Op de Wilma werd het meeste vis gevangen,  72 stuks  goed 30,430 kg in totaal. De Zeewolf-er werd bootwinnaar met 3,5 kg meer dan de tweede. Hij haalde zelfs 24 vissen boven (het daggemiddelde over al de boten telde 12 vissen, omgerekend een gemiddelde van 352 gram per vis, wat veel is, zelfs heel veel voor een platsmoelen-visserij). De Shelly-D was goed voor 24,070 kg en daar was LVC top, maar de verschillen waren echter zeer miniem. De Waterman rapporteerde 21,040 kg vis, ene van de Zagers uit Kapellen haalde precies 4,280 kg meer binnen dan zijn onmiddellijke belager aan boord (zoiets weegt door in de eindafrekening). Op de Leona II werd er 19,550 kg geland. Ook hier geen spectaculaire verschillen te noteren en tenslotte werd er slechts 16,820 vis vanaf de Shwieber gevangen. Hier ook weinig onderscheid. Het werd dan ook een spannende bedoening aan de weeg, de cijfers na de komma zouden de doorslag moeten geven. Uiteindelijk waren het de Zeewolven uit Brasschaat die aan het langste eind trokken en het goud wegkaapte. Zilver voor de Kapelse Zagers, brons voor de Gentse Zeeduivels, LVC-Deurne werd vierde en tenslotte sluiten we met Pêche & Mer uit Ans als vijfde het rijtje. De volledige en alleszeggende uitslag vinden jullie onder de fotogallerij. Het Palmares werd aangepast en volgt aansluitend.

  De Zeewolven uit Brasschaat Winnaars van de Beker van België 2013
 
De winnaars: Cois Van Huffelen, Paul Smet en Miel Pasmans. Gehurkt: Dirk Van Buggenhout en Lucien Scheiris.
 

Wisselbeker en nabeschouwingen

De teller van de wisselbeker staat nu op één voor de Egleghemse Zeevissers, EFSA-Belgium, De Gulle, Sodipa, Tubertini (nu Kingsfishers) en De Zeewolven. Als een club die 3 x wint mag zij die trofee definitief behouden... dus we kunnen nog wel een paar jaartjes verder alvorens er een nieuwe te moeten aanschaffen! Met dank aan Patrick Legein, bootmanager van Nieuwpoort, voor de organisatie van de boten en de hulp bij de weeg, aan Ronny De Ranter en Theo Verkennis voor de wedstrijdleiding, uitmaak en prijsuitdeling, aan de schippers en bootcommissarissen van dienst en tenslotte ook aan al de deelnemers voor hun Fair Play voor, tijdens en na de wedstrijd. Weer een dagje om in te kaderen. Het ging er echt gezellig aan toe tijdens de prijsuitdeling in de "Au Pont Albert". Iedereen erg blij dat de beker eindelijk achter de rug is en ook dat er tijdens deze periode van het jaar nog zo veel vis gevangen werd.

Het bekerverhaal van Zeewolf Jos Laureys

Jos Laureys van de Zeewolven uit BrasschaatOndanks het feit dat meer en meer sportvissers kreukherstellende after shave gebruiken en het woord volumeherstel een ernstig argument is bij de aankoop van shampoo, voelen de meesten onder ons ergens tintelingen bij de eerste bekerwedstrijd van het nieuwe jaar. Dat het ondertussen eind februari geworden was en het een uitgestelde wedstrijd van vorig jaar betrof kan een punt vormen in de volgende klimaatconferentie, maar zal ons worst wezen. Of toch minstens cervela.
De professionals onder ons (en dat zijn we toch allemaal, of niet soms?) hadden na diepgaande studie van de maanstand voor zichzelf al uitgemaakt dat het op gebied van stroming een mager beestje zou zijn. Neem daarbij een felle zuidwester en hopsa, daar gingen we! Een Engels ontbijt was niet direct aanbevolen maar gezien het hoge zeebonkgehalte van onze teamleden werd de wedstrijd toch een succes. De hengeltoppen vertoonden een sterk jojo-gedrag, zodat het op de zeebodem meer een nieuwjaarsreceptie op een trampoline moest geleken hebben in plaats van de perfecte aasaanbieding die enkel in de vakliteratuur werkelijkheid is. Dat er desondanks toch vis gevangen werd, getuigt van het Hercules-gehalte van ons team.
In hun Opperste Wijsheid had Het Bestuur beslist om de kust van Middelkerke te bevissen. Kwatongen beweren dat dit gebeurde na het lezen van koffiedik en het bestuderen van muizeningewanden. Vermits de beste stuurlui aan wal staan (en daar mogen ze voor ons part blijven!) nemen we dit met een kilo zout. Niettemin mochten we ons verheugen in een golfhoogte van 60 à 61 cm. Op sommige momenten was de grens tussen sportvissen en rodeo erg dun. Ik denk dat er daar beneden een  zumba-sessie bezig was, anders valt het niet te verklaren dat er toch nog bot en pladijs gevangen werd.
Onze voorzitter had vooraf gezegd dat de Zeewolven zouden winnen. Hij wordt sindsdien het Orakel van Wuustwezel genoemd. Ons welbekende "betrouwbare bron" beweert dat er in den Ivoren Bal een petitie klaarligt voor "sancto subito" van ons team. Wat in Vaticaanstad mogelijk is, kan ook in Brasschaat! Diezelfde bron beweert ondertussen dat de Zeewolven de trofee  van de Nationscup zo goed als op zak hebben.
Als Di Rupo het nieuws haalt met panda's, waarom zou het V.V.B.Z. dan niet uitpakken met de Zeewolven? Rijkswachtbegeleiding naar  Nederland is zelfs niet nodig (hopen we).Tot dan blijven we ondertussen met enkele prangende vragen zitten. Hoe zegt men in het Duits:"drink nog iets van ons" en wat is Letzeburgs voor "gelukzak". Gaan we een enkele of een dubbele knoop in onze plastron leggen en mogen we ons klaksken opzetten of is een hoed standaard?.
Laten we samen met onze Zuid-Afrikaanse vrienden besluiten met "alles sal reg kom".


Tot daar Jos Laureys, officiële verslaggever van ZWB

Wat een humorist zeg en wat een verteller... Echt een verborgen talent hoor! In ieder geval stukken beter dan wat Herman Brusselmans ons wekelijks in Het Laatste Nieuws voorschotelt... zeker weten! Bedankt Jos. Hopelijk krijgen we nog iets van jou wanneer de Zeewolven de Nations Cup winnen. Weet ons dan meteen ook te zeggen of jullie mannen er in geslaagd zijn deftige knopen in hun BCSA-plastrons te leggen! Er zijn veel toffe zeehengelclubs in Vlaanderen en uiteraard ook in België, maar de Zeewolven uit Brasschaat spannen toch wel de kroon, zij zijn wel de plezantste van de ganse hoop weet je... Die mannen vervelen nooit !
Zij hebben ondertussen ook hun team voor de Nations Cup in Holland vrijgegeven: Lucien Scheiris, Emiel Pasmans, François Lorio (vervangt Cois Van Huffelen), Dirk Van Buggenhout en Paul Smet. De eerste drie nemen hun partner mee... de barman zal zijn werk hebben in hotel Goes want onze mannen gaan resoluut voor de overwinning en dat zal gevierd worden! Theo Verkennis is door het VVBZ en de BCSA-BA als kapitein aangeduid.


Onze fotogallerij met voorstelling van de teams

Bekers BvB 2013 De Zeewolven uit Brasschaat BVB 2014
Er was een beker voorzien voor al de deelnemende clubs. Deze werden
gedeeltelijk geschonken door de FFBPM,
de Waalse vleugel van de BSCA-BA. Achteraan de wisselbeker en die moet
men 3 x winnen voor een definitieve toewijzing... maar daar is nog geen
enkele club aan toe.

De Zeewolven uit Brasschaat. Vlnr : Wedstrijdleider en sportbestuurder voor Nieuwpoort Theo Verkennis, BCSA-BA algemeen sportbestuurder en voorzitter Ronny De Ranter, Cois Van Huffelen, Paul Smet, FFBPM voorzitter Gérard Polard en Miel Pasmans. Gehurkt : Dirk Van Buggenhout en Lucien Scheiris.

De Zagers Kapellen BvB 2013 De Gentse Zeeduivels BvB 2013
De Kapelse Zeehengelclub De Zagers. Naast Theo: Ludo Van der Vloedt, Charel Rammelaere, Marcel Cooremans, Jos Bollens en Albert
De Waele

De Gentse Zeeduivels. Vlnr: Johnny Strobelt, Giovanni Wullaert, Ignace Vanheule, Gino Van Hoorde en Jens De Vrieze.


Wim Van Emmerick BvB 2013 Pêche & Mer Ans
Leeuwlantvisserclub Deurne. Wim
Van Emmerick geflankeerd door Theo
en Gérard. Maakten eveneens deel
uit van het team : Di Stickens, Gilbert Goormans, Hans Rasker en Jozef Verhoeven

Pëche & Mer Ans. Vlnr : Claude Jamar, Joseph Royen, Michael Buffat, Marc Delva en Gérard Polard (hier als wedstrijdvisser).

 


Met dank aan Ignace Vanheule en Ronny De Ranter voor het
doorsturen van al deze mooie en bruikbare foto's.


De uitslagen van de 41e Beker van België

Plaats Club Wilma
Leona
Water-
Shwie-
ShellyD

Totalen

GOUD ZEEWOLVEN BRASSCHAAT
9,570
2,840
4,490
3,250
4,690
24,840
24
7
11
12
12
66
ZILVER KAPELSE
ZAGERS
2,310
5,240
8,770
3,100
4,070
23,490
6
14
21
12
10
63
BRONS GENTSE ZEEDUIVELS
6,080
4,570
3,200
4,380
4,890
23,120
17
10
8
16
12
63
4
LVC
DEURNE
5,570
4,150
2,800
3,140
5,320
20,980
15
13
7
12
12
59
5
PÊCHE & MER ANS
3,900
2,750
1,780
2,950
5,100
16,480
10
7
5
10
12
44
6
DAUPHIN BLEU MER
Forfait
Forfait
Totale vangst
103,910 kg
Gemid./visser
4,160 kg
voor
295 vissen
Gemid./visser
12
Gemiddelde gewicht per vis
0,352 kg

bekers

 

 


Palmares Beker van België
sinds 1973


BvB Jaar
1. GOUD
2. ZILVER
3. BRONS
41e
2013
Z.W.B.
Zeewolven Brasschaat
K.Z.D.Z.
De Kapelse Zagers
G.Z.D.
Gentse Zeeduivels
40e
2012
Z.T.B.
Tubertini Beernem
G.Z.D.
Gentse Zeeduivels
Z.W.B.
Zeewolven Brasschaat
39e
2011
S.Z.H.C.
Sodipa Zeeh. Antwerpen
E.Z.V.
Egleghemse Zeevissers
R.F.Z.
Robby Fish Wommelgem
38e
2010
Z.K.B.
De Gulle Blankenberge
E.Z.V.
Egleghemse Zeevissers
P.M.A.
Pêche et Mer Ans
37e
2009
E.F.S.A.
EFSA Belgium
E.Z.V.
Egleghemse Zeevissers
K.Z.D.Z.
De Kapelse Zagers
36e
2008
E.Z.V.
Egleghemse Zeevissers
E.F.S.A.
EFSA Belgium
Z.T.B.
Tubertini Beernem
35e
2007
Z.K.B.
De Gulle Blankenberge
K.Z.D.Z.
De Kapelse Zagers
P.M.A.
Pêche et Mer Ans
34e
2006
Z.T.B.
Tubertini Beernem
E.Z.V.
Egleghemse Zeevissers
E.F.S.A.
EFSA Belgium
33e
2005
Z.K.B.
De Gulle Blankenberge
V.T.E.
Telstar Ekeren
Z.V.K.B.
Kaart Brasschaat
32e
2004
Z.T.B.
Tubertini Beernem
K.Z.D.Z.
De Kapelse Zagers
E.Z.V.
Egleghemse Zeevissers
31e
2003
Z.K.B.
De Gulle Blankenberge
Z.T.B.
Tubertini Beernem
K.Z.D.Z.
De Kapelse Zagers
30e
2002
K.Z.D.Z.
De Kapelse Zagers
Z.K.B.
De Gulle Blankenberge
A2000
Amicales 2000 Wavre
29e
2001
Z.K.B.
De Gulle Blankenberge
K.Z.D.Z.
De Kapelse Zagers
S.V.S.
Safirvissers Schoten
28e
2000
Z.K.B.
De Gulle Blankenberge
K.Z.D.Z.
De Kapelse Zagers
V.T.E.
Telstar Ekeren
27e
1999
Z.K.B.
De Gulle Blankenberge
E.Z.V.
Egleghemse Zeevissers
V.T.E.
Telstar Ekeren
26e
1998
Z.K.B.
De Gulle Blankenberge
K.Z.D.Z.
De Kapelse Zagers
N.F.C.
Newport Fishing Club
25e
1997
Z.K.B.
De Gulle Blankenberge
E.C.B.
Espadon Club van België
V.V.D.
Vrije Vissers Diepenbeek
24e
1996
E.C.B.
Espadon Club van België
W.Z.K.
Wilrijkse Zeeheng. Club
V.V.D.
Vrije Vissers Diepenbeek
23e
1995
Z.K.B.
De Gulle Blankenberge
P.M.A.
Pêche et Mer Ans
C.M.
Centrale Mer Bruxelles
22e
1994
K.Z.D.Z.
De Kapelse Zagers
W.Z.K.
Wilrijkse Zeeheng. Club
N.F.C.
Newport Fishing Club
21e
1993
Z.D.
Zeeduivels Schoten
E.C.B.
Espadon Club van België
K.Z.D.Z.
De Kapelse Zagers
20e
1992
K.Z.D.Z.
De Kapelse Zagers
W.Z.K.
Wilrijkse Zeehengel Club
O.S.F.C.
Orca Sea Fish.Club Grim
19e
1991
E.C.B.
Espadon Club van België
L.V.C.
Leeuwlantvissers Deurne
Z.K.B.
De Gulle Blankenberge
18e
1990
Z.K.B.
De Gulle Blankenberge
B.Z.K.
Braschaatse Zeeh.Club
B.Z.C.
Borgerhoutse Zeeh.Club
17e
1989
L.V.C.
Leeuwlantvissers Deurne
B.Z.K.
Braschaatse Zeeh.Club
D.B.M.
Dauphin Bleu Mer Brux.
16e
1988
C.M.
Centrale Mer Bruxelles
N.V.Z.
Natuurvr. Zeev.
Willebroek
B.Z.C.
Borgerhoutse Zeeh.Club
15e
1987
G.A.
Goliat Ath
B.Z.C.
Borgerhoutse Zeeh.Club
E.C.B.
Espadon Club van België
14e
1986
V.K.B.
Kaart Brasschaat
L.Z.H.
LImburgse Zeeheng.Club
B.Z.C.
Borgerhoutse Zeeh.Club
13e
1985
B.Z.C.
Borgerhoutse Zeeh.Club
E.Z.V.
Egleghemse Zeevissers
B.Z.K.
Braschaatse Zeeh.Club
12e
1984
K.Z.D.Z.
De Kapelse Zagers
L.V.
Loze Vissertje Antwerpen
V.K.B
Kaart Brasschaat
11e
1983
L.V.C.
Leeuwlantvissers Deurne
B.Z.C.
Borgerhoutse Zeeh.Club
W.Z.K.
Wilrijkse Zeeheng. Club
10e
1982
C.M.
Centrale Mer Bruxelles
K.Z.D.Z.
De Kapelse Zagers
G.M.S.
General Motors Antwerp
9e
1981
W.Z.K.
Wilrijkse Zeeheng. Club
V.K.B
Kaart Brasschaat
C.M.
Centrale Mer Bruxelles
8e
1980
B.Z.K.
Braschaatse Zeeh.Club
D.M.G. De
Morgenstond Gooreind
W.S.V.
Wilsele Sportvissers
7e
1979
B.Z.K.
Braschaatse Zeeh.Club
W.S.V.
Wilsele Sportvissers
C.M.
Centrale Mer Bruxelles
6e
1978
B.Z.K.
Braschaatse Zeeh.Club
L.V.C.
Leeuwlantvissers Deurne
E.C.B.
Espadon Club van België
5e
1977
L.V.C.
Leeuwlantvissers Deurne
B.Z.K.
Braschaatse Zeeh.Club
L.V.
Loze Vissertje Antwerpen
4e
1976
W.Z.K.
Wilrijkse Zeeheng. Club
L.V.C.
Leeuwlantvissers Deurne
E.C.B.
Espadon Club van België
3e
1975
E.C.B.
Espadon Club van België
A.Z.C.
Antwerpse Zeecentrale
A.B.V.
Anglo Belge Antwerpen
2e
1974
C.M.
Centrale Mer Bruxelles
B.Z.C.
Borgerhoutse Zeeh.Club
A.B.V.
Anglo Belge Antwerpen
1e
1973
E.C.B.
Espadon Club van België
A.Z.C.
Antwerpse Zeecentrale
L.V.
Loze Vissertje Antwerpen

top

UItslag Beker van de Vlaamse Gemeenschap 2013,
vervist op zondag 17 november vanuit Blankenberge.

Plaats
Club
D1
D2
D3
D4
D5
Totalen
Goud
Gentse Zeeduivels
6
11
17
18
23
75
Zilver
Zeewolven Brasschaat
1
14
15
16
32
78
Brons
Leeuwlantvissers Deurne
3
7
20
24
29
83
4
De Zagers Kapellen
4
12
21
33
34
104
5
Zalmvissers Meulebeke
8
9
13
37
40
107
6
KIngfisher Blankenberge
2
5
30
35
41
113
7
EFSA Belgium
10
26
27
39
43
145
8
Kastelse Zeevissers
19
28
36
38
44
165
9
De Gulle Blankenberge
22
25
31
42
45
165

De eerste 4 clubs gaan naar de Beker van België 2013 die plaats zal vinden in Nieuwpoort op zondag 8 december.

Lus Scheiris met een gul van 6,5 kg (BVG 2013) De zwaarste vis, een kabeljauw van 6,5 kg en 83 cm lang (ongegut, zie foto hiernaast) werd door Lucien Scheiris van de Zeewolven en schipper van de Magrieta bovengehaald. Deze vangst komt in aanmerking voor de B.C.S.A. - medaille, wedstrijd zware vissen 2013.

Voor het verslag van de Beker van de Vlaamse Gemeenschap zelf dient een andere bron geraadpleegd te worden.
Theo meldde ons nog dat er 827 vissen gevangen werden, goed voor 198 kg vis

Logo VVBZ klein

 

Palmares Beker van de Vlaamse Gemeenschap sinds 1987Wapperende Vlaamse vlag
Vl.B Jaar
1. GOUD
2. ZILVER
3. BRONS
27e
2013
G.Z.D.
Gentse Zeeduivels

Z.W.B.
Zeewolven Brasschaat

L.V.C.
Leeuwlantvissers Deurne
26e
2012
E.F.S.A.
EFSA Belgium
G.Z.D.
Gentse Zeeduivels
Z.T.B.
Tubertini Beernem
25e
2011
E.Z.V.
Egleghemse Zeevissers
R.F.Z.
Robby Fish Wommelgem
S.Z.H.C.
Sodipa Zeeh. Antwerpen
24e
2010
Z.K.B.
De Gulle Blankenberge
E.Z.V.
Egleghemse Zeevissers
V.T.E.
Telstar Ekeren

23e
2009
E.Z.V.
Egleghemse Zeevissers
E.F.S.A.
EFSA Belgium

K.Z.D.Z.
De Kapelse Zagers

22e
2008
Z.T.B.
Tubertini Beernem

E.Z.V.
Egleghemse Zeevissers
E.F.S.A.
EFSA Belgium

21e
2007
K.Z.V.
Kastelse Zeevissers
Z.K.B.
De Gulle Blankenberge
K.Z.D.Z.
De Kapelse Zagers
20e
2006
E.Z.V.
Egleghemse Zeevissers
E.F.S.A.
EFSA Belgium

Z.T.B.
Tubertini Beernem

19e
2005
V.T.E.
Telstar Ekeren
Z.V.K.B.
Z.V. Kaart Brasschaat
Z.K.B.
De Gulle Blankenberge
18e
2004
Z.T.B.
Tubertini Beernem
E.Z.V.
Egleghemse Zeevissers
K.Z.D.Z.
De Kapelse Zagers
17e
2003
Z.T.B.
Tubertini Beernem
Z.K.B.
De Gulle Blankenberge
K.Z.D.Z.
De Kapelse Zagers
16e
2002
N.F.C.
Newport Fishing Club
Z.K.B.
De Gulle Blankenberge
K.Z.D.Z.
De Kapelse Zagers
15e
2001
K.Z.D.Z.
De Kapelse Zagers
Z.K.B.
De Gulle Blankenberge
S.V.S.
Safirvissers Schoten
14e
2000
Z.K.B.
De Gulle Blankenberge
K.Z.D.Z.
De Kapelse Zagers

V.T.E.
Telstar Ekeren

13e
1999
Z.K.B.
De Gulle Blankenberge
V.T.E.
Telstar Ekeren

E.Z.V.
Egleghemse Zeevissers
12e
1998
Z.K.B.
De Gulle Blankenberge
K.Z.D.Z.
De Kapelse Zagers

N.F.C.
Newport Fishing Club

11e
1997
E.C.B.
Espadon Club van België
Z.K.B.
De Gulle Blankenberge

V.V.D.
Vrije Vissers Diepenbeek
10e
1996
E.C.B.
Espadon Club van België
V.V.D.
Vrije Vissers Diepenbeek
W.Z.K.
Wilrijkse Zeehengel Club
9e
1995
N.F.C.
Newport Fishing Club
Z.K.B.
De Gulle Blankenberge
V.K.B
Kaart Brasschaat
8e
1994
K.Z.D.Z.
De Kapelse Zagers

W.Z.K.
Wilrijkse Zeehengel Club
N.F.C.
Newport Fishing Club

7e
1993
Z.D.
Zeeduivels Schoten
E.C.B.
Espadon Club van België
K.Z.D.Z.
De Kapelse Zagers
6e
1992
E.C.B.
Espadon Club van België
K.Z.D.Z.
De Kapelse Zagers

W.Z.K.
Wilrijkse Zeehengel Club
5e
1991
E.C.B.
Espadon Club van België
Z.K.B.
De Gulle Blankenberge

L.V.C.
Leeuwlantvissers Deurne
4e
1990
B.Z.K.
Braschaatse Zeeh.Club
Z.K.B.
De Gulle Blankenberge
B.Z.C.
Borgerhoutse Zeehengel Club
3e
1989
L.V.C.
Leeuwlantvissers Deurne
B.Z.K.
Braschaatse Zeeh.Club
N.V.Z.
Natuurvrienden Zeev.
Willebroek
2e
1988
N.V.Z.
Natuurvrienden Zeev.
Willebroek
B.Z.C.
Borgerhoutse Zeehengel Club
B.Z.K.
Braschaatse Zeeh.
Club
1e
1987
E.C.B.
Espadon Club van België
B.Z.C.
Borgerhoutse Zeehengel Club
Z.D.
Zeeduivels Schoten

Verslagen over de Bekers van België 2011 en 2012 zijn terug
te vinden in het Archief onderaan de pagina met BCSA NIEUWS

top